Meng de sojasaus, honing, sriracha, azijn, gember en knoflook in de diepvrieszak. Voeg de tofu toe, sluit de zak en wrijf de marinade voorzichtig in de tofu. Laat minimaal 15 minuten marineren.
Kook intussen voor de edamamepuree de edamame en doperwten in een pan met gezouten water ± 5 min. of tot ze gaar zijn. Giet af en laat iets afkoelen. Doe de edamame en erwten in de keukenmachine met de wasabi, en 1 el plantaardige melk en draai tot een gladde puree. Voeg eventueel extra plantaardige melk toe. Doe terug in de pan en houd de puree warm.
Verhit de sesamolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Laat de tofu uitlekken, houd de marinade apart. Bak de tofu in de olie 5 min. aan elke kant of tot ze aan de buitenkant goudbruin zijn. Neem uit de pan en laat de tofu rusten. Voeg de achtergehouden marinade toe aan de pan en kook in 3-5 min. tot de helft in.
Verdeel de edamamepuree over de borden. Leg de tofu erop en besprenkel met de marinade. Serveer met de zeewiersalade, ingemaakte gember, pittige komkommersalade en koriander.