Overnight oats met pindakaas, banaan en blauwe bessen

overnight oats met pindakaas banaan blauwe bessen
Recept afdrukken
Bereidingstijd 5 minuten
Porties 1

Ingrediënten

  • 1 rijpe banaan
  • 1 el 100% pindakaas zonder stukjes
  • 75 g havervlokken
  • 100 ml water of plantaardige melk
  • 15 g chiazaad
  • 1 tl kaneel
  • snufje zout
  • 75 g bevroren fruit bv blauwe bessen of een zomerfruit mix

Instructies

  • Prak de banaan fijn in een glazen pot, voeg de pindakaas toe en mix door elkaar.
  • Voeg de havervlokken, het water, chiazaad, kaneel en ‘t snufje zout toe en mix tot een geheel.
  • Voeg het bevroren fruit toe en mix door door tot het fruit goed verdeeld is.
  • Laat een nachtje in de koelkast staan en geniet er de volgende ochtend van.

Plaats een reactie

Beoordeling: